normal_Richemont-Logo.jpg

Willem de Ligny

Een partner voor de lange termijn

“Vanaf 2000 zijn we gevestigd in dit gebouw aan de Herengracht. Daarvoor werkten we altijd vanuit huurpanden. Dit was ons eerste eigendom, en daar kwamen nogal wat eisen bij kijken. Toentertijd hebben we dit overgenomen van de vorige eigenaar, samen met het toenmalige schoonmaakbedrijf. Dit hebben we jarenlang voortgezet totdat we zó groot werden dat we de instructie kregen om offertes op te gaan vragen. Toen kwamen we in contact met SMC, en kwamen we erachter dat ze facilitaire dienstverlening wel heel goed kennen.”Richemont is gevestigd in een historisch pand, met veel kennis en materiaal in huis. Het is vooral een bijzondere klant door de omvang en hun uurwerkmakerij. “SMC heeft ons geholpen met dit pand en onze boetieks. Zij weten precies welke soort schoonmaak het beste bij ons past”, aldus Willem.

 

Diverse facilitaire dienstverlening
Willem is ook erg te spreken over de neutrale audits, de voorlichtingen aan hun eigen medewerkers, en de schoonmaak op maat. “Ik vind het erg belangrijk dat de schoonmaak objectief wordt getest. Daarnaast zetten we SMC inmiddels ook in voor het voorlichten van ons eigen personeel. 

SMC biedt het totaalplaatje
Wanneer we Willem vragen wat SMC voor Richemont de ultieme partner maakt, heeft hij een duidelijk antwoord. “Wij hebben kennis van juwelen en horloges. Dat is ons vak. Maar schoonmaak is ook een vak. En daar heeft SMC weer verstand van. Ze kijken heel nadrukkelijk naar prijs/kwaliteit. Wij hoeven niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten, wij hebben kwaliteit nodig. SMC biedt ons hierin het totaalplaatje”.