Total Facility Management

De naam zegt het al met SMC Total Facility Management kunt u ervoor kiezen om het totale facilitaire management aan ons over te laten. SMC Total Facility Management is ontstaan vanuit de vraag van onze opdrachtgevers om van meer toegevoegde waarde te zijn. We hebben gemerkt dat er veel behoefte is om ondersteund en ontzorgd te worden bij het inrichten en het beheren van het volledige facilitaire pakket.

 

Wij bieden de mogelijkheid gebruik te maken van het multidisciplinaire team en daarmee de kennis en kunde van SMC op het gebied van:

  • Contractanalyse d.m.v. een QuickScan op diverse diensten/producten;

  • Procurement;

  • Contractbeheer;

  • Facilitaire coördinatie op locatie;

  • Volledig beheer met het Full Facility Pakket.

Door te kiezen voor SMC TFM besparen organisaties de kosten van een facilitair manager en/of facilitair medewerkers en ontlast men de inkoopafdeling. U huurt de nodige kennis voor het inkopen van facilitaire diensten en producten alleen in op specifieke momenten.

SMC Total Facility Management biedt een breed scala aan diensten voor verschillende bedrijven. Of u nu een klein, lokaal bedrijf of een multinational bent; wij kunnen u helpen uw facilitaire processen in te richten of te beheren. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over onze services en wat ons team voor u kan doen. 

De diensten van Total Facility Management

Facility Analyse

Inzicht in uw facilitaire processen

Onze Facility consultant brengt al uw facilitaire diensten en kosten in kaart inclusief het huidige bedrijfsproces om deze te beheren. Aan de hand van deze analyse heeft u direct inzicht in het facilitaire proces en de daarmee gemoeide kosten. Deze analyse brengt meestal de volgende drie vragen met zich mee: 

1. Hoe kunnen we het efficiënter inrichten?

2. Kunnen we de diensten verduurzamen?

3. Waar kunnen we besparingen realiseren?

Graag helpen wij u met het vinden van de antwoorden op bovenstaande vragen.

0418 511 350

Dwarsweg 15, 5301 KB Zaltbommel, Netherlands

©2019 by SMC Consultancy B.V.