SMC Group werkt onder andere voor:

foto Marieke.jpg

Marieke Dijkstra

Het Scheepvaartmuseum

Gewoon een hele fijne samenwerking

Met één van de grootste maritieme collecties ter wereld is het altijd weer bijzonder om bij het in Amsterdam gelegen Scheepvaartmuseum over de vloer te komen. We vroegen Marieke Dijkstra, chef huishoudelijke dienst, naar haar ervaringen met SMC.

Samen met Marieke heeft SMC nu drie keer de Europese aanbesteding voor het schoonmaakonderhoud uitgevoerd. De eerste keer was in 2010. In juni dit jaar is de laatste Europese aanbesteding afgerond en is EW Facility Services wederom als leverancier uit de bus gekomen.

ton voorheijen.jpg

Ton Voorheijen

Homefashion Group

De no-nonsense samenwerking tussen SMC en Kwantum

Met 30 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening is Ton Voorheijen, facilitair manager bij Kwantum, geen nieuwkomer in het vak. En dat is te merken aan zijn kennis én aan de passie voor zijn werk. 

Na bijna 9 jaar trouwe dienst als inkoper bij Heijmans, tevens een klant van SMC, stapte de 52-jarige Ton over naar winkelketen Kwantum. In 2017 ging hij daar aan de slag als facilitair manager. Met 114 winkels in Nederland en België is het facilitair management van Kwantum een grote verantwoordelijkheid, waar SMC graag in ondersteunt.

Thijs van de Berg.jpg

Thijs van den Berg

RIBW Brabant

RIBW en SMC: al 10 jaar een goede match

Al sinds 2009 werken SMC en RIBW Brabant met veel plezier samen. In 2013 kwam Thijs van den Berg bij de organisatie als medewerker facilitaire zaken en is inmiddels werkzaam als senior-adviseur facilitaire zaken. Nu, bijna 7 jaar later, is de organisatie nog steeds erg te spreken over de ondersteuning die SMC biedt op facilitair vlak.

 In zo’n 350 woonlocaties in Midden-Brabant gaat de zorg 24/7 door, 365 dagen per jaar. En juist daarom is het belangrijk om een betrouwbare partner te hebben op facilitair gebied.

cosun.jpg

Alle neuzen dezelfde kant op

"Het contract met SMC is vandaag de dag Cosun-breed, SVZ en Sensus vallen daar bijvoorbeeld ook onder. In de eerste gesprekken met Piet Verkerk hebben we samen gekeken wat SMC precies voor ons kon betekenen. De neuzen stonden destijds niet dezelfde kant op wat betreft de facilitaire wensen. We zijn toen rustig gestart met 4 locaties, en een contract van 5 jaar. 

SMC heeft toen de situatie goed in kaart gebracht, is naar verschillende locaties geweest, heeft de wensen in beeld gebracht, plattegronden gemaakt, de hele mikmak. Daarna hebben ze een programma opgesteld per locatie, en vervolgens hebben ze geadviseerd over een partij die voldeed aan onze wensen. Allemaal naar onze volle tevredenheid.”

Mireille Klein, inkoper