Telefoon (0418) 511 350 Fax (0842) 150 015 E-mail info@smcgroup.nl

Laatste nieuws

Nieuwe Aanwinst

Per 1 april 2019


 

Onze nieuwe facilitaire consultant, Aukje Tol, stelt zich graag aan u voor;

Nadat ik ooit begonnen ben aan een studie facilitair management en vervolgens de leraren opleiding biologie heb gevolgd ben ik 17 jaar geleden mijn carrière gestart bij Suez. Hier ben ik begonnen als commercieel medewerker en ben ik erachter gekomen dat het mijn passie is om een maatwerkoplossing te bieden voor ieder vraagstuk. Vervolgens heb ik mijzelf commercieel mogen ontwikkelen bij diverse organisaties met name op het gebied van contractbeheer en projectmanagement.

 

De afgelopen 8 jaar heb ik als commercieel manager bij een schoonmaakorganisatie ontzettend veel ervaring opgedaan met het inschrijven op (Europese) aanbestedingen, het opstellen van calculaties en het beheren en bijsturen van contracten op tactisch niveau. 

Nu is het moment aangebroken om mijzelf weer te richten op daar waar mijn passie ligt. En dat is het bieden van een passend advies waarbij ik nu mag kijken vanuit de ogen van de opdrachtgever. Dit zal ik met name doen door lopende overeenkomsten te analyseren en te beheren maar ook door contacten te onderhouden met diverse  leveranciers.

 

Als Facilitair Consultant bij SMC Consultancy zal ik mijn kennis en ervaring op commercieel en facilitair gebied gaan inzetten om diverse organisatie te ontzorgen in het facilitaire werkveld. Vanuit SMC Total Facility Management bieden wij namelijk oplossingen voor zowel inkoop, het contractbeheer en het dagelijks onderhoud van het gehele facilitaire pakket.

Kennis van facilitaire dienstverlening helpt kosten besparen.

Innovatie staat hierin centraal.