Telefoon (0418) 511 350 Fax (0842) 150 015 E-mail info@smcgroup.nl

Laatste nieuws

KNGF en SMC gaan partnerovereenkomst aan

SMC zal de komende jaren de facilitaire dienst van KNGF Geleidehonden ondersteunen.

 

Na een succesvolle aanbestedingsprocedure van het dagelijks schoonmaakonderhoud en glasbewassing van het kantoor, kennellocatie en de medische detectieruimte waarbij SMC Consultancy KNGF Geleidehonden heeft begeleid naar een nieuwe schoonmaakovereenkomst is het nu tijd hen bij te staan in het beheer van het schoonmaakcontract. Aangezien KNGF Geleidehonden verantwoord om moet gaan met de ter beschikking gestelde fondsen, en SMC de missie van KNGF een warm hart toedraagt zijn beide partijen een partnerovereenkomst aangegaan om deze missie te ondersteunen.

Missie KNGF Geleidehonden
Het is onze missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een fijner leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden.

SMC zal de komende jaren de facilitaire dienst van KNGF ondersteunen op verschillende werkgebieden met behulp van onder andere de inzet van ons eigen facilitaire systeem. Dit zullen we geheel kosteloos verzorgen, zodat KNGF nog meer ruimte heeft om nog meer speciaal opgeleide honden in te zetten voor de mensen die dit echt nodig hebben.

Voorbeeld inlogscherm

Met SMC Consultancy wordt schoonmaakkwaliteit binnen een organisatie beter betaalbaar, beheersbaar en meetbaar.