Getting Coffee

1 mei 2019

We zijn blij vanuit SMC Consultancy dat er weer een aantal nieuwe opdrachtgevers zijn toegevoegd/doorgestart.


Per 1 mei zullen onderstaande contracten in gaan:


Westerveld zal starten met de schoonmaakdienstverlening bij RLG Europe op drie locaties in Amsterdam. Westerveld heeft deze opdrachtgever weer terug in hun klantenbestand na een afwezigheid van 4 jaar. Wij wensen Westerveld veel succes met de invulling van deze uitdagende opdracht.


De Vos Groep Facilitaire Dienstverleners uit Houten zal starten met de dagelijkse verzorging van de catering bij KNGF Geleidenhonden te Amstelveen. Na een uitgebreide tender en presentatieronde is de keuze op De Vos Groep gevallen. Zij hebben het meest passende voorstel geschreven en gepresenteerd. De Vos Groep heeft direct van de gelegenheid gebruik gemaakt om een pup voor KNGF te sponseren.  Wij wensen De Vos Groep veel succes met de verzorging van de dagelijkse catering voor de medewerkers van KNGF en in het bijzonder de maaltijden voor de cliënten die tijdelijk verblijven op de locatie van KNGF.


SVP Schoonmaak zal gaan starten met de schoonmaak in het monumentale pand in het Scheepsvaartkwartier aan het Westplein te Rotterdam van StartDock. Bij StartDock is het werkleven beter. Ze willen dat bedrijven van nature snel groeien en deze groei stimuleren ze door een optimaal ecosysteem te faciliteren om als ondernemer in te bewegen. Je kan het in je eentje doen, maar je kan het niet alleen. Op de pagina van StartDock staan de verschillende werkplekken; ze bieden een kantoorruimte of juist een bureau voor elke ondernemer die wil groeien.

Benieuwd naar onze innovatieve samenwerkingsverbanden? Neem gerust contact op met onze directeur Joost van Bommel op kantoor 0418-511 350 of mobiel 06-46746526.

0418 511 350

Dwarsweg 15, 5301 KB Zaltbommel, Netherlands

©2019 by SMC Consultancy B.V.