Telefoon (0418) 511 350 Fax (0842) 150 015 E-mail info@smcgroup.nl

Diensten

De juiste combinatie

U kunt met een gerust hart alles uit handen geven. De diensten van SMC Consultancy bieden u een volledige oplossing voor facilitaire vraagstukken toegespitst op het gebied van onder andere low skill labour. Hiermee kunt u zich richten op uw core business en de facilitaire processen aan SMC Consultancy overlaten.

SMC Consultancy helpt u op weg naar meer efficiency, schoonmaakkwaliteit en rendement uit schoonmaakovereenkomsten. Adviezen leiden altijd tot verbeteringsplannen, aan de hand van duidelijk afgebakende en meetbare doelstellingen en kwaliteitsnormen.

Dit alles ondersteund met een volledig in eigen huis ontwikkeld Facilitair Systeem. Dit systeem is zo ontwikkeld dat wij vanaf ons eerste contact tot en met het beheren van het nieuwe, en/of aangepaste contract, het gehele proces inzichtelijk hebben gemaakt voor u. Niet alleen de afspraken met uw dienstverlener maar ook de afspraken tussen u en SMC Consultancy.

Met behulp van dit systeem zijn eindeloze schriftelijke rapportages volledig overbodig. U heeft op elk moment 24/7 inzicht in de prestaties van ons en uw dienstverlener/ Dit systeem is zo gebouwd dat het multidisciplinair inzetbaar is dus zowel de SLA's van uw schoonmaakdienstverlener, uw beveiliger of welke dienstverlener dan ook kunnen in ons Facilitair Systeem eenvoudig gemonitord worden.

Naast onze kennis en ervaring op het gebied van de schoonmaak kunnen wij u op nog veel meer facetten van het facilitaire werkgebied van dienst zijn, denk hierbij aan:
  • Beveiliging
  • Catering
  • Opleidingen in eigen beheer situaties
  • EU aanbestedingen

Onze afdeling kwaliteit is gespecialiseerd in de naleving hiervan. En voor het contractbeheer en de uitvoering van efficiënte schoonmaakprocessen wordt onze afdeling beheer ingeschakeld.

Met SMC Consultancy wordt schoonmaakkwaliteit binnen een organisatie beter betaalbaar, beheersbaar en meetbaar.