Telefoon (0418) 511 350 Fax (0842) 150 015 E-mail info@smcgroup.nl

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door SMC Consultancy gecreëerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. SMC Consultancy is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door SMC Consultancy gecreëerde site en/of pagina's. SMC Consultancy wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of de gegevens waarnaar links op deze site verwijzen af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie voor  de gebruiker. SMC Consultancy geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van  de site, wordt door SMC Consultancy uitdrukkelijk afgewezen.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van SMC Consultancy zijn slechts opgenomen ter informatie van de de gebruiker van de site. SMC Consultancy is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. SMC Consultancy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. SMC Consultancy is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Met SMC Consultancy wordt schoonmaakkwaliteit binnen een organisatie beter betaalbaar, beheersbaar en meetbaar.